Splošni pogoji poslovanja

Varnost nakupa

S skrbnostjo jamčimo, da je vsak nakup v naši spletni trgovini svetotrok.si varen.
Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Kartične transakcije se opravljajo neposredno s kartičnimi avtorizacijskimi centri.

Varovanje osebnih podatkov

Osebni podatki pridobljeni preko spletnega mesta bodo v celoti ostali hranjeni, varovani in obdelovani s strani podjetja Genuin d.o.o. Osebni podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, neavtoriziranim dostopom ali odkritjem s strani tretjih oseb.
Z vsemi pridobljenimi podatki bo upravljavec spletnega mesta ravnal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Cene izdelkov

Cene izdelkov so v evrih (EUR) in vključujejo DDV. Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila.

Načini plačila

Izbirate lahko med naslednjimi plačilnimi sredstvi:

prevzem na podjetju (Po prejetem plačilu na osnovi predračuna, ki ga boste prejeli na vaš elektronski naslov bo blago pripravljeno v skladu z dobavnim rokom izdelka)
s predhodnim plačilom po izdanem predračunu (Po prejetem plačilu na osnovi predračuna, ki ga boste prejeli na vaš elektronski naslov bo blago pripravljeno v skladu z dobavnim rokom izdelka)

Naročilo

Sprejeta naročila obravnavamo kot nepreklicna. Kupec lahko brez dodatnih obveznosti naročilo prekliče v času od izdaje naročila do prejema elektronskega obvestila, da je naročilo v izvedbi.
S klikom na gumb “Zaključi naročilo” v zadnjem koraku nakupa bomo zajeli vaše naročilo in vas o tem obvestili po e-pošti na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu.
Kupec prejme elektronsko sporočilo Spletno naročilo. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji določeni in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.
Originalni račun, ki ga na osnovi naročila, potrditve splošnih pogojev ob oddaji naročila objavljenimi na tej strani, prejmete ob plačilu oz. dostavi blaga, velja kot dokazilo o opravljenem nakupu.

Arhiviranje pogodbe

Naročilo – kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik naročilo potrdi in kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu, da je naročilo potrjeno. Kupoprodajna pogodba in kopija računa med naročnikom in prodajalcem se arhivira na sedežu podjetja Genuin d.o.o., Finžgarjeva ulica 5, 1233 DOB. Kupec lahko pridobi kopijo z zahtevo po elektronski pošti na : info@svetotrok.si.

Dobavni rok

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku, štetem od dneva potrditve vašega naročila.

Dobavni roki so navedeni ob vsakem artiklu na svetotrok.si. Artikle, ki so na zalogi bodo dobavljeni v 5 delovnih dneh, štetih od datuma plačila.Skupni dobavni rok naročila je enak najdaljšemu dobavnemu roku izdelka v vašem naročilu.
Pri izbiri opcije plačila po predračunu prične dobavni rok teči prvi delovni dan po prilivu sredstev na naš transakcijski račun.
V primeru, da naročenih izdelkov ne bomo mogli dostaviti v predvidenem času, vas bomo o tem obvestili, pri čimer bomo uporabili vaše kontaktne podatke, ki ste nam jih zaupali ob naročilu. Proizvajalec produktov Heutink, si pridržuje pravico do daljših dobavnih rokov. V tem primeru vam predvidene dobavne roke proizvajalca sporočimo na vaš kontakt, ki ste nam ga zaupali. V kolikor ne želite čakati na blago, lahko vašo odločitev s sporočilom sporočite na naš elektronski naslov info@svetotrok.si ali pisno na naš naslov.

Minimalni stroški dostave pošiljke so 4,30 EUR.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.
Ob prevzemu kupec s podpisom potrdi količino in kakovost naročenega blaga.

Dodatni stroški dostave:

Pri dostavi “Po povzetju” z dodatno storitvijo Plačilo blaga po povzetju preko plačilnega naloga UPN, Pošta Slovenije dodatno zaračuna storitev plačila:

–   1,22 EUR, za pošiljke v vrednosti do 96,00 EUR;

Prav tako Pošta Slovenije dodatno zaračuna storitev Plačilo blaga po povzetju preko Poštne nakaznice. Cene so navedene v veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

Cene so informativne in se lahko spreminjajo.

Garancije

Artikli s spletne trgovine svetotrok.si imajo garancijo uvoznika oz. proizvajalca ter zagotovljeno servisiranje in rezervne dele v Sloveniji, če je tako navedeno na garancijskem listu ali na računu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu.

Informacija o garanciji je navedena tudi na strani s predstavitvijo artikla. Če informacije o garanciji ni, artikel nima garancije ali pa podatek v tem trenutku ni znan. V slednjem primeru lahko kupec kontaktira ponudnika, ki bo zagotovil ažurno informacijo.

Dodatne informacije lahko dobite tudi preko : info@svetotrok.si
Prosimo, da pri uveljavljanju pravic iz naslova garancije na pooblaščenih servisih upoštevate, da garancija praviloma ne velja za: potrošni material, baterije, Ni-Cd, NiMH akumulatorje, žarnice, programsko opremo, diskete, video in avdio kasete, varovalke, elektronske komponente in podobno. Upoštevajte, da pri zaslonih z LCD tehnologijo, vsaka “mrtva točka” ni razlog za uveljavljanje garancije.

Garancija preneha veljati pri:
– okvarah nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe in okvar v primeru višje sile (napetostni sunek, strela….),
– če je v izdelek posegala nepooblaščena oseba ali če je ugotovljeno, da je kdo posegal v izdelek brez našega pisnega dovoljenja,
– pri spremembah na aparatu,
– pri nestrokovnem dodajanju konstrukcijskih sklopov, samovoljnem ožičenju elementov kot so stikala, potenciometri, vtiči itd.
– pri uporabi drugih elementov, ki originalno ne spadajo k aparatu,
– pri poškodbah zaradi poseganja tujih oseb,
– pri priklopu na napačno napetost ali vrsto toka,
– pri napačnem upravljanju ali poškodbah zaradi malomarnega ravnanja.

Registracija uporabnikov

Vsi uporabniki spletne trgovine svetotrok.si, se lahko vpišete v bazo registriranih uporabnikov, v kolikor nam posredujete verodostojne zahtevane podatke. Z registracijo v bazo registriranih uporabnikov, dovoljujete upravitelju Genuin d.o.o. in svetotrok.si, da z vašimi osebnimi podatki vzpostavimo bazo registriranih uporabnikov za neomejeno časovno obdobje. Zagotavljamo vam varovanje osebnih podatkov, kot ga ureja Zakon o varstvu osebnih podatkov. Vaših kontaktnih in osebnih podatkov ne bomo nikoli posredovali tretji osebi, razen če tako zahteva zakon.

Vsak registrirani uporabnik ima svoje uporabniško ime in geslo, s katerima se predstavi. Geslo je tajno in znano le uporabniku, ki je dolžan zagotoviti, da bo v svojem imenu in s svojim geslom nastopal le on, oziroma oseba, pooblaščena za nastopanje v njegovem imenu. Kadarkoli lahko elektronsko na e-naslov : info@svetotrok.si zahtevate, da v 15 dneh trajno izbrišemo vaše osebne podatke iz baze registriranih uporabnikov in vas o tem v nadaljnjih 5 dneh obvestimo na naše stroške.

Pritožbe, reklamacije

Vsako pritožbo in reklamacijo bomo obravnavali v skladu z določili Zakona o varstvu potrošnikov.
Za pomoč in dodatne informacije sta kupcu na voljo e-naslov: info@svetotrok.si.

Vračilo izdelkov

Kot kupec imate pravico, da nas na naslov Genuin d.o.o, Finžgarjeva ulica 5, 1233 DOB ali na e-naslov: info@svetotrok.si obvestite, da odstopate od pogodbe v 14 dneh od prejema blaga. Tej pravici se ne morete vnaprej odpovedati. Sporočilo je pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Prejeto blago morate nepoškodovano in v nespremenjeni količini z originalno embalažo vrniti na naslov Genuin d.o.o, Finžgarjeva ulica 5, 1233 DOB v 14 dneh od dne, ko ste nas obvestili o odstopu od pogodbe. Vrnitev prejetega blaga v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Edini strošek, ki kupca bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposredni strošek vračila blaga. Pri nakupu avdio, video posnetkov ali računalniškega programa nimate pravice do odstopa od pogodbe, če ste že odprli varnostni pečat. Pri sklenitvi pogodbe o dobavi časopisov, revij in periodičnega tiska nimate pravice do odstopa od pogodbe za že prejete izvode.

Pridržujemo si pravico, da izjemoma (delno) odstopimo od izvedbe naročila v primerih, če naročenih izdelkov zmanjka na zalogi (računalniški sistem zalogo ažurira enkrat dnevno, zato izjemoma izdelek lahko poide tekom dneva), če ugotovimo povečano plačilno rizičnost kupca, če naročilnica ni bila pravilno izpolnjena v skladu s splošnimi pogoji ali zaradi očitne napake v ceniku. V vseh takih in podobnih primerih vas bomo o morebitnem odstopu od pogodbe z naše strani takoj obvestili po e-pošti oz. telefonu.

Zamenjava blaga

V primeru zamenjave nam blago vrnite s priporočeno pošto na naslov Genuin d.o.o., Finžgarjeva ulica 5, 1233 DOB . O zamenjavi nas obvestite na naslov info@svetotrok.si oziroma v pošiljko priložite obrazložitev za katero knjigo ali produkt želite zamenjati vrnjeno blago ter kopijo računa.
Pri nakupu avdio, video posnetkov ali računalniškega programa nimate pravice do zamenjave, če ste odprli varnostni pečat. V primeru okvare ali poškodbe lahko produkt reklamirate v 15 dneh od datuma prevzema blaga. Vašo reklamacijo nam sporočite na info@svetotrok.si ali pisno na naš naslov naslov Genuin d.o.o., Finžgarjeva ulica 5, 1233 DOB .

Vračilo vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Vračila vplačil vršimo na TRR kupca.

Kot kupcu vam pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov.

Komunikacija

Ponudnik lahko z uporabnikom stopi v kontakt preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje.

Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:

• jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila,
• pošiljatelj bo jasno razviden,
• različne akcije, promocije in druge tržne tehnike, bodo označene kot takšne. Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih,
• jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
• željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik izrecno spoštoval.

Odveza odgovornosti

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega artikla.
Čeprav se ponudnik trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Postopek za oddajo pritožb je na voljo na spletnih straneh, enostaven za uporabo in zaupen.
Ponudnik bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka.
Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato se ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Postopek nakupa

Čez postopek nakupa vas vodimo ob samem naročanju.
Kupcu so na voljo izdelki iz kataloga izdelkov svetotrok.si, ki so razvrščeni v blagovne skupine. Za enostavnejše iskanje izdelkov je kupcu na voljo iskalnik, ki izdelke išče po besedah. S potrditvijo v treh korakih kupec odda naročilo. Odstop kupca od naročila brez posebnega razloga se obravnava v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (za fizične osebe) oz. v skladu z Obligacijskim zakonikom (za pravne osebe).

NAROČANJE V SPLETNI TRGOVINI SVETOTROK.SI

(brez registracije uporabnika)

1. Iskanje
Z iskalnikom je možno iskati izdelke po nazivu, ključnih besedah in šifri izdelka. Zadostuje, da v iskalnik vpišemo samo del iskalnega kriterija, pa bo iskalnih vrnil relevantne zadetke iskanja. Iskalnik se nahaja na vsaki strani.

Rezultat iskanja je seznam izdelkov, ki vam jih spletna trgovina ponudi na osnovi vpisanih iskalnih kriterijev. Vsi zadetki iskanja se izpisujejo na eni strani.

Izdelke lahko iščete tudi po oddelkih glede na posameznega proizvajalca in kategorijo izdelkov. Spletna stran vam prikaže izdelke z različnimi tematikami. Nekatere se dodatno delijo na pododdelke, kar omogoča natančnejšo opredelitev iskanih izdelkov.

2. Naročanje izdelkov

Korak 1: ko najdete izdelek, ki ga želite naročiti, kliknete na rumen gumb z ilustracijo košarice »V košarico.« Po spletni trgovini lahko poiščete še druge izdelke, ki jih želite naročiti in jih date v košarico. S tem nakupa še niste opravili!

Zgoraj desno se vam pokaže rumen kvadratek, kjer s klikom na gum »na blagajno« nadaljujete nakup. Za nadaljevanje nabiranja izdelkov v košarico lahko kliknete na gumb »skrij košarico«. S klikom na ikono Rumena košarica se vam le ta ponovno prikaže.

Korak 2: za nadaljevanje pri košarici kliknete »Na blagajno«, kjer pridete na 1. korak od 4. v procesu naročila, kar je na spletni strani tudi grafično prikazano. Na strani vidite seznam izdelkov, ki jih imate v košarici in koliko boste za vsak izdelek posebej in skupaj za naročilo odšteli.

Če ste se premislili, izdelek iz košarice umaknete tako, da kliknete na črno ilustracijo koška za smeti. S tem boste izdelek dali ven iz vaše košarice. Košarico lahko izpraznite vseh izdelkov z enim samim klikom na rumeni gumb »Izprazni košarico.«

Lahko se odločite tudi, da boste naročili večje število posameznega izdelka. To naredite tako, da pri količini vpišete želeno številko in kliknete na rdečo kljukico. Ta postopek vam avtomatično preračuna nov znesek računa.

Izpisek iz vaše košarice si lahko natisnete. To storite s klikom na rumeni gumb »Natisni košarico«.

Če želite v košarico dodati še kakšen izdelek kliknete na rumeni gumb »Nazaj v trgovino«.

V primeru, da imate v košarici vse izdelke, ki jih želite naročiti in tudi v pravi količini, kliknete na rumeni gumb »Nadaljuj«.

Korak 3: S klikom na gumb »Nadaljuj« vas pripeljemo na stran, kjer izberete način plačila. Na tej strani označite želeno opcijo plačila in v nadaljevanju strani preverite, če ste pravilno izbrali, da naročate kot pravna oz. fizična oseba in vpišite vaše podatke. Proces naročila nadaljujete z gumbom »Nadaljuj« na dnu strani.

Ob izbiri Kartičnega plačevanje iz menija plačilnih kartic izberite vrsto plačilne kartice. Po oddaji naročila na svetotrok.si boste preusmerjeni v varno okolje za plačevanje s plačilnimi karticami. Vpišite imetnika kartice, številko kartice, CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis ter veljavnost kartice).

Za nekatere kartice je potrebno vpisati še dodatno 8-mestno številko SecureCode oz. Passcode, ki jo ustvarite s pomočjo prenosnega čitalca. Številke kreditne kartice ne shranjujemo za prihodnja naročila. Ob ponovnem nakupu jo boste morali ponovno vpisati. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kreditne kartice pri nakupu se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas nemudoma obvestite. Ta način lahko izberete, če nakup opravljate kot fizična ali pravna oseba.

Korak 4: Ko kliknete na gumb »Nadaljuj« pridete na stran, kjer si ogledate natančen izpis vašega naročila z vsemi podatki o prodajalcu, izdelkih in kupcu. Če želite karkoli spremenite kliknite na gumb »Nazaj«. Na tej strani lahko označite, da se želite naročiti na e-obveščanje. Pred končno oddajo naročila morate prebrati in potrditi splošne pogoje poslovanja, nato pa vas sistem pusti, da naročilo lahko oddate. To storite s klikom na gumb »Oddaj naročilo.«

Z oddajo naročila vas popeljemo na zadnjo stran, kjer vas informiramo, da je bilo naročilo uspešno oddano. Na strani se prikaže celoten povzetek vašega naročila, ki ga lahko natisnete s klikom na gumb »Natisni naročilo«. Po e-pošti, ki ste jo vpisali v procesu naročanja boste prejeli potrdilo o naročilu in celoten povzetek naročila. Z uspešno oddajo naročila se vaša košarica izprazni.


 

NAROČANJE V SPLETNI TRGOVINI SVETOTROK.SI

(z registracijo uporabnika)

1. Iskanje

Z iskalnikom je možno iskati izdelke po nazivu, ključnih besedah in šifri izdelka. Zadostuje, da v iskalnik vpišemo samo del iskalnega kriterija, pa bo iskalnih vrnil relevantne zadetke iskanja. Iskalnik se nahaja na vsaki strani.

Rezultat iskanja je seznam izdelkov, ki vam jih spletna trgovina ponudi na osnovi vpisanih iskalnih kriterijev. Vsi zadetki iskanja se izpisujejo na eni strani.

Izdelke lahko iščete tudi po oddelkih glede na posameznega proizvajalca in kategorijo izdelkov. Spletna stran vam prikaže izdelke z različnimi tematikami. Nekatere se dodatno delijo na pododdelke, kar omogoča natančnejšo opredelitev iskanih izdelkov.

2. Registracija

Za pričetek nakupovanja z registracijo kupcav v naši spletni trgovini se je potrebno registrirati. Z registracijo pridobite vašo osebno nakupovalno košarico in tako lahko začnete nakupovati.

1.korak: Na vstopni strani Svetotrok.si poiščete prijavno mesto »Prijava uporabnika«. Obstoječi uporabniki vpišete vaše uporabniško ime (E-naslov) in geslo ter kliknete »Prijavi«. Vsi novi uporabniki izberete eno izmed opcij »Registracija za fizične osebe« ali »Registracija za pravne osebe«. S klikom na katerokoli opcijo se vam odpre nova stran.

Registracija za fizične osebe
S klikom na »Registracija za fizične osebe« vstopite na stran za registracijo, kjer vnesete želene podatke in si določite geslo. Ko podatke vpišete, kliknete na »Registraj se«. Klik vas ponese na vstopno stran, kjer so sedaj v prijavnem mestu vpisani vaši podatki, torej E-naslov. Sedaj lahko začnete z nakupovanjem

Registracija za pravne osebe
S klikom na »Registracija za pravne osebe« vstopite na stran za registracijo, kjer vnese želene podatke. Ko jih vnesete, kliknete na »Registriraj se.« Klik vas ponese na vstopno stran, kjer so sedaj v prijavnem mestu vpisani vaši podatki, torej E-naslov. Sedaj lahko začnete z nakupovanjem

Sedaj ste registrirani uporabnik SvetOtrok.si. Prek elektronskega naslova, ki ste ga vpisali in gesla, lahko kadarkoli dostopate do vaše nakupovalne košarice in vaših podatkov.

3. Nakupovalna košarica

Z registracijo vam podelimo vašo osebno nakupovalno košarico. Vanjo vlagate izdelke tako, da na ogledu posameznega izdelka kliknete na rumen gumb z ilustracijo košarice »V košarico.« S tem nakupa še niste opravili!

Zgoraj desno se vam pokaže rumen kvadratek, kjer se s klikom na gum »na blagajno« nadaljujete nakup. Za nadaljevanje nabiranja izdelkov v košarico lahko kliknete na gumb »skrij košarico«. S klikom na ikono Rumena košarica se vam le ta ponovno prikaže.

Izdelke imate lahko v košarici kolikor časa želite. Če zaloga poide, bo artikel avtomatično umaknjen iz vaše košarice. Cene izdelkov v vaši košarici se avtomatično ažurirajo.

Izdelke v košarici lahko po želji dodajate in umikate. To naredite tako, da pri košarici kliknete »Na blagajno«, kjer pridete na 1. korak od 4. v procesu naročila, kar je na spletni strani tudi grafično prikazano. V prvem koraku vidite seznam izdelkov, ki ste jih dali v košarico in koliko boste za vsak izdelek posebej in skupaj za naročilo odšteli.

Če ste se premislili, izdelek iz košarice umaknete tako, da kliknete na črno ilustracijo koška za smeti. S tem boste izdelek dali ven iz vaše košarice. Košarico lahko izpraznite vseh izdelkov z enim samim klikom na rumeni gumb »Izprazni košarico.«

Lahko se odločite tudi, da boste naročili večje število posameznega izdelka. To naredite tako, da pri količini vpišete želeno številko in kliknete na rdečo kljukico. Ta postopek vam avtomatično preračuna nov znesek računa.

Izpisek iz vaše košarice si lahko natisnete. To storite s klikom na rumeni gumb »Natisni košarico«.

Če želite v košarico dodati še kakšen izdelek kliknete na rumeni gumb »Nazaj v trgovino«.

V primeru, da imate v košarici vse izdelke, ki jih želite naročiti in tudi v pravi količini, kliknete na rumeni gumb »Nadaljuj«.

4. Izbira načina plačila

S klikom na gumb »Nadaljuj« vas pripeljemo na stran, kjer izberete način plačila. Na tej strani označite želeno opcijo plačila in v nadaljevanju strani preverite, če ste pravilno izbrali, da naročate kot pravna oz. fizična oseba in preverite kontaktne podatke. Proces naročila nadaljujete z gumbom »Nadaljuj« na dnu strani.

5. Pregled in oddaja naročila

Ko kliknete na gumb »Nadaljuj« pridete na stran, kjer si ogledate natančen izpis vašega naročila z vsemi podatki o prodajalcu, izdelkih in kupcu. Če želite karkoli spremenite kliknite na gumb »Nazaj«. Na tej strani lahko označite, da se želite naročiti na e-obveščanje. Pred končno oddajo naročila morate prebrati in potrditi splošne pogoje poslovanja, nato pa vas sistem pusti, da naročilo lahko oddate. To storite s klikom na gumb »Oddaj naročilo.«

Z oddajo naročila vas popeljemo na zadnjo stran, kjer vas informiramo, da je bilo naročilo uspešno oddano. Na strani se prikaže celoten povzetek vašega naročila, ki ga lahko natisnete s klikom na gumb »Natisni naročilo«. Po e-pošti, ki ste jo vpisali v procesu naročanja boste prejeli potrdilo o naročilu in celoten povzetek naročila. Z uspešno oddajo naročila se vaša košarica izprazni.

Končna določba

Splošni pogoji poslovanja pričnejo veljati z dnem 01.09.2010.

S klikom na gumb »Strinjam se s splošnimi pogoji«, ki se nahaja na strani registracije in oddaje naročila potrjujete, da ste seznanjeni s celotnim besedilom prodajno-plačilnih pogojev, ki so tu navedeni, in da ste bili nanje ob nakupu izrecno opozorjeni.